CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Tuesday, September 14, 2010

♥ masuk dapur ♥

kuey teow sup


ayam masak merah

haha..disebabkan dah lama tak masuk dapur n tak buka buku recipe..hari ni tbe2 ter rajin lak nk buka buku recipe..hehe..so terhasil laa masakan cm yg kt atas tu..hehe..semalam masak laksa..hehe..so ari ni yg ni plak..hehe..




p/s: silalah try yea..masak ikot recepi..hehe~!

Saturday, September 11, 2010

♥ aidilfitri ♥

pemilik blog ni bersama anak buah yg diculik seketika..
salam aidilfitri semua..waa..pejam celik pejam celik kejap je dah raya..ari ni pon dah masuk raya kedua..hehe..tp raya taun ni macam kurang lah sikit dapat duit raya..nape eh??mesti sbb umurku dah menjangkau 20 taun kn??sebab tu ke eh??ntah laa..confused gak ni..pape pon tak pe laa..at least dapat laa jugak..drpd tak dpt langsung..kena bersyukur..betol x??hmm..dis year punya raya mmg ramai gila org dtg umah.sampai tak kering tgn dibuatnye..dah laa sorg2 je kat dapur tu..ada pakcik ku pggil ku bibik dah..hehe..tp tu laa..sume aku nk kena serve..diorg makan je..nasib laa aku tak byk membebel..kat blog je membebel..haha..pape pon..best laa raya..sume keluarga sbelah mak n ayah dpt jumpa even ayah dah xde pon..so boleh laa kenal sedara mara..hehe..


me with mom..

with my adik  SAFWAN
me with my adik2..aidil n fitri..

ni gambar satu family kat kampung..




tema for raya taun ni UNGU..hehe..last year BIRU..next year ape plak ek??hehe








Tuesday, September 07, 2010

♥ genap 3 tahun ♥

nie masa ayah kt office
hmm..dah genap 3 tahun ayah tinggalkan kami..sedih rasanya..tak de org lain yg boleh ganti tempat ayah selain ayah..huhu..byk bnda yg dah berubah bila ayah tggl kn kami..sume org da berani pijak kepala..so firah yg dulu dah tak sama lg..firah yg dulu tak berani lawan bila org lebih tua ckp..tp firah skrg dah mula aggresif..bila org sekeliling ckp ape yg tak btol..i'll fight for it..kdg2 ade jugak org ckp firah kurang ajar..tp biar lah..sbb lpas ayah meninggal diorg berani pijak kepala..huhu..firah buat mcm ni sbb firah syg family ni..huhu..kami rindu life yg dulu..ayah g keje..mak pulak dok kt rumah selalu dgn kitorg..skrg tak lg..mak busy dgn kerja..jarang ada kt umah..tp mak x pernah lupa tanggungjawab kt kami semua..tp kami still rindu suma kisah dulu dgn ayah..semoga ayah ditempatkan dalam kalangan org yg beriman..AMIN..


p/s: kami rindu ayah sgt2..:((