CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Saturday, September 11, 2010

♥ aidilfitri ♥

pemilik blog ni bersama anak buah yg diculik seketika..
salam aidilfitri semua..waa..pejam celik pejam celik kejap je dah raya..ari ni pon dah masuk raya kedua..hehe..tp raya taun ni macam kurang lah sikit dapat duit raya..nape eh??mesti sbb umurku dah menjangkau 20 taun kn??sebab tu ke eh??ntah laa..confused gak ni..pape pon tak pe laa..at least dapat laa jugak..drpd tak dpt langsung..kena bersyukur..betol x??hmm..dis year punya raya mmg ramai gila org dtg umah.sampai tak kering tgn dibuatnye..dah laa sorg2 je kat dapur tu..ada pakcik ku pggil ku bibik dah..hehe..tp tu laa..sume aku nk kena serve..diorg makan je..nasib laa aku tak byk membebel..kat blog je membebel..haha..pape pon..best laa raya..sume keluarga sbelah mak n ayah dpt jumpa even ayah dah xde pon..so boleh laa kenal sedara mara..hehe..


me with mom..

with my adik  SAFWAN
me with my adik2..aidil n fitri..

ni gambar satu family kat kampung..




tema for raya taun ni UNGU..hehe..last year BIRU..next year ape plak ek??hehe








No comments: