CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Wednesday, November 17, 2010

♥ Malam Pra- Graduan ♥

pemilik blog ni melaram..~!






Malam Pra Graduan Fakulti Sains Komputer dan Matematik..ni laa malam yg ditunggu2 oleh kitorg sume.."time to dressing"..hehe..biase laa perempuan tak akan habis dgn BERGAYA..hehe..diorg plan punye plan..last2 diorg decide nk buat majlis ni ari RABU mlm..tarikh yg amat tak sesuai sekali coz time ni laa kitorg bz dgb TEST..byk ASSIGNMENT nk kne anta..FINAL PROJEK..mcm2 lg laa..time tu ramai gak decide tak nk g coz xde mase..n kesuntukan masa..tp mengenangkan UiTM dah sponsor and ni laa malam last untuk pelajar final sem..so kitorg pon g laa..hehe..aku dah laa kaki bergambar..mmg byk laa gmbr kitorg..hehe..~!



fira with wane..~!




with my classmate..DIPLOMA IN ACTUARIAL SCIENCE..~!




with k.skin..~!




with wney and naadira..~!








with syafiq razak..~!



 

meera and acap..~!






sweet kapel..farid n biha..~!






with mas arif..~!





haikal n mas yg sengal..hehe~!





dah macam pengantin baru..syafiq izzat n mira ayu..~! 

hmm..tu semua pic yg berjaya diambil time dinner..hehe..actually ade byk lg..hehe..kalo nk tgk sume g laa kat my FB yea..rindu sume kawan2 CS112 DIPLOMA SAINS AKTUARI UiTM..hopefully dapat jumpe korg lg k..~!




6 comments:

izzatul atiqah azhar said...

cantik baju :)

nak pinjam ... hee

safirah ahsanuddin said...

hehe..thanx..bj last minute g cari kt jalan tar..hehe..nk pinjam boleh je..hehe:)

Prince Halilintar said...

merahnya..nway congrats dah nak bis dah dip..cont stdy x??

safirah ahsanuddin said...

merah mak ngah..hehe..insyaALLAH sem dpn practical..myb smbung kot..kalo dpt DEGREE IN ACTUARIAL SC..kalo xdpt..tak nk smbung..nk kawen..hehe~!

izzatul atiqah azhar said...

kalau ade dinner di hotel ley la pinjam .. kalau takat mkn kenal mamak , confirm mamak pun terduduk tgk kita !! haha ..

safirah ahsanuddin said...

hahaha..btol2..kalo mkn kt mamak,mamak pon terstop tebar roti canai..hahaha~!