CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Monday, December 13, 2010

♥ Baju Kurun Cotton ♥

Hello semua..alhamdullillah kita kembali bertemu..haha..topic kali ni plak fira nk ckp pasal baju kurung cotton..haha..actually fira pon tak tau laa sejak bila minat pakai baju kurung cotton ni..haha..bukan ape kawan2..baju cotton ni senang dan mudah untuk dipakai..bila pakai tak rasa panas..sejuk je..haha..macam promoter pulak..tgh promote baju cotton..haha..tp bila try sekali rasa nk pakai lg..haha..so skrg ni fira tgh mengumpul koleksi baju kurung cotton..hehe..buat masa ni fira bar ada sikit je..hehe..insyaALLAH nnt fira akan rajin beli baju kurun cotton lg yea..bukan ape baju kurung cotton ni sebenarnye mahal tau..nampak mcm simple je..tp harga dia..mak aii..mahal lg dari baju korg nk g candle light dinner tau..haha..ocay jom tgk koleksi baju kurung cotton Japanese punya..cotton Japenese ni agak mahal laa..4 meter kain= RM120 dah..sbb tu fira suke beli baju kurung yg dah siap..haha..sebab harganye lebih kurang je..kalau beli kain nnt nk kne upah jahit lg kn??tp untung lah kalo mak atau saudara mara yg tahu menjahit..free of charge laa kn??hehe..jom tgk:~!




warna fav fira..
























haa..si comel ni pon nak bergaya pakai bj cotton jugak yea??

P/S : haih..hari ni mood tak btol sikit..pening kepala..sakit hati..mcm2 ada..sabar je laa..:)

4 comments:

izzatul atiqah azhar said...

akak pun ske bj cotton ...

akak ade 4 pasang :)

safirah ahsanuddin said...

fira br ade 3 pasang..hehe:)

izzatul atiqah azhar said...

ok la tu ..

kumpul lagi wat koleksi .. hehehe

safirah ahsanuddin said...

haha..insyaALLAH..hehe:)