CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Thursday, December 16, 2010

♥Mood Swing ♥

Mood anda tidak ok??silalah berjumpa pakar sakit jiwa..haha..merepek je keje fira kn?? tp tu mmg hobi fira..haha..merepek tak tentu pasal..haha..ada apa dgn pic kat atas ni?? haha..mesti lah ade kaitan kn..actually lately ni mood tak btol sikit..*mood swing*..apakah itu?? ntah laa..fira pon tak tau..haha..mmod tak btol kot..kejap happy..kejap sedih..kejap nk marah org..semua ada..haha..10 in 1..bkn 3 in 1 lagi tau..haha..


haha..comel tak patung kt atas ni??haha..tgk mood dye..kejap happy kejap sedih..kejap mcm nk marah..haha..same laa mcm fira skrg..haha..boleh laa masuk Tanjung Rambutan mcm ni..hahaha..ha..fira nk story sumthing laa..haritu..fira g hospital..nenek sakit..masuk laa bilik emergency..pastu nmpak laa sepasang suami isteri ni..si isteri ni pregnant..muntah2 sume..mcm dah lemah dah..tapi korg tau tak ape si husband tu buat??agak2 nye??ape?? si husband ni buat bodo je..cis..mmg kurang asam jawa sungguh..geram btol fira tgk..mcm nk sepak je laki mcm ni..emo btol fira mlm tu..haha..da laa si husband buat muke slumber je bile bini dye muntah sume..haih..mcm ni ke SUAMI ??mmg tak layak laa kn?? fira rase si wife tu br fers time pregnant kot..muda lg..mcm br kawin je..tu br pregnant anak fers..si husband buat mcm tu..kalo da anak 2nd ke 3rd ke?? mcm mne??ape korg sume rase??bkn ape..si bini ni pregnant anak kau jugak laa wahai si husband..haih..BERTANGGUNGJAWAB lah sikit..pengajaran kt sini..berhati2 lah memilih calon suami..haha..tbe2 je kn??hahaha..bukan ape..takot jugak laa..haha..laki2 kat luar sana..jaga laa bini anda baik2 yea..hehe..kalau tak boleh jaga jgn kawin tau..hahaha..:)


P/S: orang yg fira "sayang" tak macam tu..insyaALLAH dye leh jage fira elok2..AMIN..:)

5 comments:

nabilah_2908 said...

petanda awal bendera jepun nak berkibar kot..? hehe...

pasal suami isteri tu..payah gak..yer la..masa bercinta...carring habis....tpi bila dh kawin...dia mula berubah watak..

haih..risau jer kan...?

jom ke APA KATA HATI pulak,
SERIBU KALI CINTA

Prince Halilintar said...

xpatut betul la..prince x camtu..ehehe

fatimahtul zahirah hamdan said...

insyaallah.. doa dri skang jodoh kite terbaik.. hehe

izzatul atiqah azhar said...

cis ... kuang hajaqqq pnye husband ! cian giler sme wife dia .. x taw la cmne la klu akak kt tmpt dia , sedih woo .. cnfirm sedih sgt2 ...

safirah ahsanuddin said...

nabilah:tu laa takot gak ouh..haha:)

prince: bgus laa prince tak mcm tu..haha..beruntung sape dpt prince..hahaha:)

fathy: haha..tu laa..insyaALLAH..

k.izzatul:tu laa..kalo fira pon same..mintak cerai trus..hahaha..