CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Sunday, March 20, 2011

♥Mode : Macam - Macam ♥


Assalamualaikum semua..hehe..dah lama tak bersua..sekarang kembali bersua..actuallynye mcm malas nk update blog..tp disebabkan blog ni dah byk berjasa..so kne lah update..hehe..dgn cara berblogging lah dpt meluah kn semua perasaan yg dah lama simpan..orang selalu ckp fira ni manja..kena ni sikit tak boleh..kene itu sikit tak boleh..btol ke??tak pe lah..semua org ade perception yg berbeza..but as for me..i think i'm strong enough..tp myb tak tunjuk kot..for example, fira dah pernah lost my beloved DAD mse tgh SPM..fira dah laa rapat dgn ayah..kalau korg ape korg semua rasa..eh..tiba2 teremo plak..tak lah..ni sebagai satu contoh je my dear fren..hehe..tak de lah emo..haha..


I miss adik2..oh no..saya sgt HOMESICK..rindu sgt..bile sedih je call adik2 trus happy..diorg lah pengubat kesedihan..sampai kan tgk budak2 pakai bj melayu g masjid pon terus nangis..sbb i miss them..haha..mcm mana lah hidup tanpa diorg..mesti sunyi gila..sumpah:)..tp bila nk balik Penang ni??huhu..


I miss arwah ayah too..semoga roh ayah tenang di sana..AMIN..since ayah xde family pon dah mcm plik..macam2 masalah yg timbul..tp takpe..insyaALLAH ni semua dugaan untuk kami semua..as ayah told me last time suh jaga adik2 btol2..insyaALLAH..fira akan jaga adik2 semua..hidup tak semudah mcm ayah ade dulu..huhu..haih tiba2 touching..aduhai..

Ok lah..cukup lah setakat ni update bloh..insyaALLAH pasni lg rajin update blog..hehe..coz pasni mcm dah mls nk bercerita..better taip dkt blog je..hehe..ade masa fira visit blog sume k:)

P/S: mode tak btol..rasa nk nangis,marah,ketawa..hehe:)

4 comments:

Mr Ashz said...

Semoga roh arwah tenang di sana..

kalau dah homesick tu, buat la video call ke klu x dpt balik sane.. hehe..

lg pon x lama lagi intern tamat da.. bole balik.. hehe..

safirah ahsanuddin said...

lmbat lg laa nk blik..hehe..:)

Prince Halilintar said...

keje elok2 ..dah dpt elaun boleh la bagi kat mak atau blnje adik2 nanti..

kuyah syed harun said...

u have a nice blog.. i like it. bleh show x how you put the background music? I'm very new to this blog thing.. x pandai lg nak create the background music. TQ