CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Friday, November 11, 2011

♥ Apa Pandangan Anda ♥

Assalamualaikum semua..Good morning..hehe..tiba2 hari ni fira rasa geli hati pulak bila baca satu post ni..so nak tny laa apa pandangan korg kan..Walaupon dalam keadaan kekangan masa ni tapi sempat lagi nak update blog kan?hehe.. Ada apa dengan gambar kat atas tu..tu laa mantan Perdana Menteri Malaysia kan..hehe..

Ocay issue nye bermula kat sini..fira ada follow satu page kat Facebook..Page Tun Dr Mahathir Mohamad..actually dah lama jugak perhatikan page tu..sebab update dia semua tak macam Tun Dr yang update..macam agak kebudak2 kan macam kita sikit lah kan..memang kat setiap post dia akan tulis ADMIN kat bawah tp issuenya pagi tadi dia ada post pasal lawak kerajaan Malaysia tak benarkan pemakaian tudung di IPTA n IPTS..itu memang lawak tapi bagi fira itu tak patut di post kat wall Tun Dr kan?? Apa pendapat korg?

So fira pon ada laa comment macam ni "kenapa post macam ni rasanya macam tak patut..sekadar pandangan" lepas tu ada ramai lagi orang lain comment tak patut post macam tu di wall Tun Dr..Admin tu tak terus meloncat..hehe..sebab dia tak boleh terima pandangan orang lain..fira igt fira je macam tak puas hati tp ada jugak golongan professional yang lain tak berpuas hati..memang timbul la kekecohan kat wall Tun Dr. macam kelakar pon ada jugak..sebab Admin dia tu macam kanak2 lagi..

Bg fira bila post yg merepek2 ni mencemar lah page Tun Dr..sebab Tun kan orang tersohor di Malaysia..tak kan lah Tun punya pemikiran macam tu..macam tak logic..hehe..So apa pandangan korang semua??hehe

P/S: Admin tu dah remove fira kat page tu..haha..and org yg tak bersependapat dgn dia..:)


No comments: