CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Thursday, November 17, 2011

♥ Terasa Gila ♥

Assalamualaikum honey boney:) Apa khabar semua?hopefully sihat lah yea..fira sekarang ni agak kurang sihat la..mana tak nya..ke-buzy-an yang melampau..haha..seriously mmg bz ouh..banyak kerja tak setel lagi..and hopefully i want to settle everything before study week..huhu..penatnya hari2 tido lambat..nak borak panjang2 pon tak sempat dah..huhu..takpe lah..kurang sikit dosa kan..ye tidak Mr Amir? hehe..merepek laa kan??heee..tapi call mak sempat yea..setiap hari sebelum g class mesti akan call mak dulu..heee..

Actuallynya fira memang terasa gila dengan someone ni..tapi takpe lah..i dun really understand what is happening..tapi takpe la..perjalanan hidup ni panjang lagi..kehadiran kawan memang sangat penting..kita jangan ingat sekarang kita senang and kita akan terus senang..mesti satu hari kita akan ditimpa kesulitan jugak..sape yang akan kita cari kalau bukan kawan? macam orang selalu cakap laa..bumi ni kan bulat..tak semestinya kita akan selalu berada di atas..hee..kadang2 akan jatuh juga..( haih..apsal emo tiba2 ni??) hahaha..poyo lah kau fira..hehe..

Dah jangan nak merepek lagi..seronok hari ni dah khamis..sebab esok xde class..at least relax sikit..tapi jangan nak over relax yea..keje minggu depan yg nk kenasubmit banyak hoi..dengan test nya lagi..hehe..enjoy sikit2 suda..heee..Ok lah..nanti story morry lagi yea..Have a nice day ya!

P/S: Sedih sikit dengan sikap anda..Thank you for being such a nice friend..:)

1 comment:

Anonymous said...

siapa org tu..:)