CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Saturday, February 18, 2012

♥ Wedding Aliaa & Hakim ♥

Assalamualaikum semua..!! Bangun pagi tengok video akad nikah Alia & Hakim..so rasa bersemangat nak update blog..sangat sweet video diorang..heee..rasa  macam nak kawen jugak..haha..cuba kawan2 tengok montage ni..heee..


Aliaa ni first batchmate Phoenix 0307 yang kawen..sooo excited..Hakim plak first dalam batch Gemilang 0307 yang kawen..PHOENIX0307-TKC and GEMILANG0307-SDAR..heee..diorg ni dari zaman sekolah lagi bercinta..heee..cinta atas train lah katakan..hahaha..Alhamdulillah sampai jugak jodoh diorang..bila turn fira lak ni??haha..
  
Ni pulak pictures masa  wedding with my beloved batch..
Pengantin Aliaa ♥ Hakim
Sphere with Epah :)
Barang hantaran Aliaa kepada Hakim
Sphere with Che Ten..Che Ten pon tak  lama dah ni..heee
Beloved Batch TKCian 0307..sisters forever..♥♥  u guys!!

P/S : Next Phoenix0307 wedding JUGE' pulak..jom konvoi p MELAKA plak..heee

Tuesday, February 14, 2012

♥ Zikir Harian ♥

Assalamualaikum hunny bunny! dah lama tak update blog kan? biasa laa malas dan busy..sekarang tengah cuti so ada laa masa nak berblogging jap..hee..hari ni fira nak share zikir ni..ni zikir harian oleh imam Al-Ghazali..mari lah kita sama2 amalkan yea..insyaALLAH..tak banyak pun sikit..:)


 P/S: Have a wonderful holiday ya! Semoga dirahmati ALLAH selalu:)