CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Wednesday, May 16, 2012

♥ Random ♥

Bestnya dapat pergi tempat macam ni..TENANG!


Assalamualaikum semua, dah lama sungguh tak berblog ni ha..hee..almost 3 month..sebelum masuk sem baru lagi rasanya..hee..tiba2 hari ni rasa nk menaip plak kan..hee..

Apa khabar korang semua?? hopefully sentiasa sihat dan berada dlm lindunganNya..Amin..Memandangkan  dah lama tak update blog, banyak benda dah happen this few months..ada sedih gembira ceria kelat pahit masin..semua ada..heee..tapi fira percaya ini semua takdir ALLAH..ALLAH memang dah aturkan perjalanan hidup kita..even kita jatuh tangga pon sebenarnya itu semua takdir Allah..apatah lagi bila cakap soal jodoh pertemuan..(eh eh tetiba plak kan cakap pasal jodoh..)..apa pun yang berlaku i'm still happy macam dulu..sebab saya hanya hilang orang yang diciptakan oleh Pencipta..masih bersyukur..

Bak kata one of my friend, mungkin seseorang tu datang dalam hidup kita untuk singgah buat sementara waktu supaya kita boleh berubah kepada yang lebih baik..bila difikir balik..mungkin betul jugak..mungkin ada yang terbaik Allah dah takdirkan untuk kita..tak gitu?? eh..apsal laa tetiba cakap pasal jodoh plak ni kan..hee..abaikan..abaikan..sekarang fira hanya berserah pada Allah sepenuhnya siapa yang bakal menjadi imam saya kelak..sama2 lah kita berdoa yea..heee..

Alright, next topic..haha..pasal study plak..haiyo..sedar tak sedar sekarang ni dah week 10 dah..amat dan akan menjadi teramat bz laa pasni..mungkin juga akan tak tido malam lagi..haha..actually it's normal..coz semua orang ada cara study yang berbeza..bagi orang yg pandai dan genus mungkin dia tak perlukan masa yang lama untuk revise..tapi bagi pelajar yang kurang pandai macam fira ni memerlukan masa yang lama berada di meja study..heee..i need to put more effort..!! Chaiyok fira..!! KEJAR CITA2 DULU BARU CINTA..eh tetiba tercakap pasal cinta lagi..hee..nampak sangat frust gila kan?? haha..actually memang rasa terkilan n kecewa n sedih sangat..sebab takda angin takda ribut jadi macam ni..ocay! jangan cakap pasal cinta lagi..hahaha..


Next topic??? Hmm..rasanya kena stop dulu laa berbloggong ni..it's study time..tak lama lagi dah nak exam ni..tapi rasa macam kosong jer otak ni..doakan saya yea kawan2..tak tau lah bila boleh berblogging ni..cuba cari masa..tapi macam xde masa je..heee..HAVE A NICE DAY! Take care hunny bunny bunn rotiii..hehe..Assalamualaikum..:)

No comments: