CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Saturday, June 23, 2012




Assalamualaikum hunny bunny deep dum in my heart..memandangkan dah nk exam ni..hopefully Allah bagi ketenangan dalam menempuhi semua masalah  dan dugaan yg ada..Allah will always be my best friend..forever and ever:) Doakan sama2 fira dan kawan2 lain boleh jawab exam dgn tenang yea..:)



 
" Everytime you feel like you cannot go on
You feel so lost
That your so alone
All you is see is night
And darkness all around
You feel so helpless
You can’t see which way to go
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Everytime you commit one more mistake
You feel you can’t repent
And that its way too late
Your’re so confused, wrong decisions you have made
Haunt your mind and your heart is full of shame
Don’t despair and never loose hope
Cause Allah is always by your side
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Insha Allah x3
Insya Allah you’ll find your way
Turn to Allah
He’s never far away
Put your trust in Him
Raise your hands and pray
OOO Ya Allah
Guide my steps don’t let me go astray
You’re the only one that showed me the way,
Showed me the way x2
Insyaallah x3
Insya Allah we’ll find the way "

Saturday, June 02, 2012

2 3 D.A.Y.S

JADUAL EXAM





Assalamualaikum semua, sempat lagi nak berblogging..hehe..tak lama juz 5 minutes jeee..hee..Sedar tak sedar lagi 23 days nak exam..cuak gila..semester ni rasa sangat cuak sebab semua subjek tak confident nak jawab..susah oooo sem ni..oops silap..tak boleh cakap SUSAH..kena cakap MENCABAR je..apa2 pon semua orang tolong doakan yea..insyaALLAH i will try my best! 




Yang penting niat nak belajar bukan sebab nak dapat A semata-mata..niatlah kerana Allah..sebab bila kita dah usaha tp belum berjaya, Allah akan sediakan yang lebih baik untuk kita..heee..tak gitu?? 



Doa Supaya Mudah Faham dan Mudah Hafal




“Ya Allah! Kurniakanlah kami fahaman para nabi dan hafalan para rasul serta mendapat ilham para malaikat yang hampir denganMu juga kurniakanlah kami kesihatan wahai Yang Amat Mengasihani.”



Akhir kata, sama2 lah kita berdoa supaya berjaya dunia dan akhirat..hehe..AMIN..chaiyok..banyak lagi masa nak belajar..jangan putus asa..berjuang sampai ke titisan darah yang terakhir a.k.a sampai masuk dewan exam..hehe..