CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

I Love Flowers

I Love Flowers

Friday, July 13, 2012

Alhamdulillah!


Assalamualaikum hunny bunny, ALHAMDULILLAH dah habis exam! rasa lega untuk sementara waktu..hee..i'm doing all my job..so sekarang hanya mampu berserah 100% kepada ALLAH..atas semua ketentuan ALLAH apa pun akan terjadi:)..

Fira balik Penang Ahad ni..doakan semoga perjalanan pulang fira ke pangkuan keluarga selamat k..tak tau kenapa rasa lain macam je..hee..pelik je rasa..tak sabar nk jumpa mak n adik2..i miss them soooo much!! tapi before balik fira ada nak jumpa someone..tapi orang tu tak nk jumpa fira..maybe dia dah benci sangat kat fira..ape pon fira doakan that sumone happy dan sentiasa dirahmati ALLAH..:) Fira sentiasa doakan yg terbaik untuk dia..heee..

Lastly, Oh ALLAH please take care of my family if YOU asked me to meet YOU early..eh kenapa lah fira merepek bukan2..tapi tak tau kenapa this few days rasa semacam je..hee..or maybe this is the last time i'm wrote in this blog..heeee..apa pon semoga ALLAH lindungi family fira..i love my family lebih dr sayang diri sendiri..heee..only GOD knows!..Last word Happy Holiday kawan2:) Take care and Assalamualaikum! Semoga kehidupan sentiasa di bawah lindungan ALLAH:)